F.A.

Vaig començar a venir al Doctor Umbert perquè patia una al.lopècia areata i un desequilibri important per culpa de l’estrès que em provocava la feina.

A través del tractament a l’institut i totes les tasques per recuperar l’equilibri, al cap de pocs mesos vaig recuperar pràcticament tot el cabell del cap. La natació va resultar clau per a mi, no només perquè havia recuperat el cabell, sinó perquè molt més tranquil i millor, en general.

A més a més, per circumstàncies que em van fer aturar temporalment aquests mètodes d’equilibri –vaig patir un accident de moto- comprovava que perdia part del progrés que havia aconseguit, i que no tornaria a millorar fins que no vaig reprendre la natació.

ANTES

DESPUÉS

Debido a la situación actual, ponemos a disposición de los pacientes la posibilidad de realizar su visita de forma online (telemedicina). Para solicitar este tipo de consulta, llame al  93 280 47 55.

Paralelamente, las visitas presenciales se realizan en dos espacios diferentes para evitar acumulaciones.

Los pacientes del equipo del Dr. Umbert , Dr. Soler y Dr. Carlos Sarmiento, visitarán  en el centro de Can Rabia-17 , a 350m. de la Clínica Corachán (click aquí para ver mapa), (a excepción de los viernes). 

La Dra. Sastre (de Lunes a Jueves por la mañana) visitará en Corachán a excepción del martes por la tarde que visitará en Can Rabia.

En ambos centros  contamos con todas las medidas de higiene y seguridad para garantizar la salud y el bienestar tanto de nuestros pacientes como de nuestro personal.

¡Llámanos!
Cómo llegar