Teresa P.

Fa poc temps vaig conèixer en el Dr. Humbert perquè tenia problemas de pell i me’l va recomanar una amiga. A la primera visita la meva sorpresa va ser que, sense explicar-li res, em va dir que els meus problemas eren de la esquena, (el que es cert, inclús he patit una intervenció quirúrgica a la columna) Li vaig portar la ressonància que tenia, hem va manar mes proves i finalment m’ha dirigit a un grup de professionals del seu equip o que col.laboren amb ell i en poc temps ha disminuït el dolor que tenia i ha millorat la meva qualitat de vida, i el que es mes sorprenent, tot això ha ha aconseguit amb productes i tractaments naturals, sense prendre cap medicament, el que vol dir que no tinc cap efecte secundari, tema que per mi es important donat que en el passat he patit molts efectes secundaris de medicaments que m’han receptat.

Es fantàstic trovar un metge que et mira com a persona amb la globalitat dels problemas del teu cos i no es limita a la seva especialitat.

Moltes gracies Dr. Humbert i li demano que continuï ajudant a les persones com m’ha ajudat a mi.

Informamos a nuestros pacientes que, dependiendo del día y hora, las consultas se realizan en dos centros diferentes (Clínica Corachán o Centro Can Rabia). Por favor, revisen el SMS de confirmación donde se les indica dónde deben acudir a visitarse.

¡Llámanos!
Cómo llegar