Andreu

Vaig acudir al doctor Umbert per tractar-me una psoriasi que pateixo des de fa més de 30 anys. Després de 3 mesos de tractament puc dir que la meva pell ha millorat moltíssim. Les primeres setmanes em va receptar una crema amb una quantitat molt petita de cortisona per tal de desinflamar, i a mesura que vaig anar millorant em va substituïr aquesta crema per una altra sense res de cortisona. La crema amb cortisona ara només me la poso en algunes parts a on no he acabat de fer net, i aviat començaré un tractament amb una quiropràctica per tractar els bloquejos de la columna vertebral els quals poden tenir molt a veure amb molts desequilibris del cos.
A més a més de les cremes també faig banys amb unes sals que em va receptar i que van molt bé.
M’han fet fer un munt d’anàlisis cliniques, i una de les coses que puc constatar és que tenia el cortisol a nivells molt alts i per tant sembla evident que hi ha una causa-efecte entre el stress i la meva psoriasi. Això és un dels factors, intentar relaxar-me més, i també cuidar l’alimentació, i prendre’m suplements nutricionals per equilibrar el cos.

Informamos a nuestros pacientes que, dependiendo del día y hora, las consultas se realizan en dos centros diferentes (Clínica Corachán o Centro Can Rabia). Por favor, revisen el SMS de confirmación donde se les indica dónde deben acudir a visitarse.

¡Llámanos!
Cómo llegar