A.V.O

Subscric tots els comentaris anteriors que van en la línia de valorar el Dr. Umbert com un profesional que actua des d’una perspectiva holística, entenent el binomi cos-ment com un tot. Vaig anar a parar a la seva consulta a rel del meu primer, i confio que últim, episodi d’alopècia areata. D’això en fa avui 7 mesos. Hi vaig anar per una clapa que va arribar a mesurar 5,5 cm de diàmetre, just a la zona de l’anomenada “coronilla”. Ja us podeu imaginar que això, per a una dona, és un autèntic daltabaix. Amb el Dr. Umbert he après que hi havia aspectes que no funcionaven prou bé del meu organismo i que la caiguda dels cabells era només un símptoma. He arribat a la conclusió que la caiguda es deu a diferents factors. Abans d’aplicar aquest “reset” pel qual m’ha guiat el Dr., tenia dificultats per evacuar, dolor a la zona anal, l’abdomen més inflat del compte, sensibilitat dental i dolor muscular a braços que de tant en tant es traslladava a nivell de cervicals i em provocava mals de cap. Les analítiques van apuntar cap a un estat d’inflamació del meu organisme. El centre de tot plegat, crec, l’intestí. Tenia un bacteri intestinal que em feia de tot menys bé i una flora intestinal empobrida que no podia garantir una absorció dels nutrients adequada. La Dra. Lizárraga i el Dr. Santos em van ajudar a posar fil a l’agulla en aquests aspectes mentre el Dr. Umbert es feia càrrec de la clapa d’alopècia amb infiltracions de vitamines i injeccions de cortisona. A més, a casa, aplicació de locions capilars de fórmules magistrals. També vaig començar a fer esport i a conèixer la meditació a través del ioga. Uns mesos més tard vaig començar un tractament quiropràctic que tinc la impressió que ha estat determinant per acabar de donar l’impuls que feia falta a la meva recuperació. Podria dedicar una página sencera a parlar de la quiropràctia… Per tant, tractaments tòpics + dieta + suplements alimentaris adequats a les meves necessitats + esport + ioga + quiroteràpia han estat la combinació per a què avui pugui dir que veig la llum al final del túnel. La meva clapa ja està gairebé tancada. Ara és qüestió d’esperar que els cabells agafin llargada per poder deixar-me la “melena al viento”. Moltes gràcies Dr Umbert i equip!! M’he gastat molts diners (per a la meva butxaca) però han estat molt ben invertits. No em vull ni imaginar com hagués canviat la meva vida si no hagués pogut parar això a temps… No puc deixar d’escriure, però, que és una vergonya que les analítiques no entrin per la seguretat social ni per DKV-Muface que es la meva companyia.

Informamos a nuestros pacientes que, dependiendo del día y hora, las consultas se realizan en dos centros diferentes (Clínica Corachán o Centro Can Rabia). Por favor, revisen el SMS de confirmación donde se les indica dónde deben acudir a visitarse.

¡Llámanos!
Cómo llegar