Miquel i M. Teresa

DR. Ignacio Umbert…Veritablement un miracle. El nostre fill te 14 anys i desde els 2 o 3 anys que te pell atopica. Tret dels mesos d’estiu, tots els altres mesos se’ls pasava rascant-se nit i dia fent-se ferides que acabaven sagnant. Com us podeu imaginar era un suplici per a tots. Hem anat a consultes de metges que ni tant sols podries anomenar metges, metges que mai haguessis imaginat que hi aniries….ho hem recorregut tot sense èxit. El meu germa despres de ser tractat amb exit de la seva dolència, ens el va recomanar. Vam anar a la seva consulta un dimarts per la tarda i al vespre vam fer-li el tractament indicat per el doctor. Desde aquell dimarts que no s’ha tornat a gratar i te una pell com mai l’havia tingut!!!!Aixo no te preu!!!
Si que es cert que no es un tractament barat pero veiem que li ha fet un estudi de tot ( sang, femtes, mucosa, endiometria….)i que tenim dades del nostre fill molt importants i que gracies al DR. Umbert no les hauriem sabut mai.
Els resultats son inmediats…..amb medicaments no agresius, amb esport, amb confiança i altres terapies que donen resultats.
Cal dir tambe que els profesionals que te en el seu equip son autentics profesionals i persones alhora.
Moltes Gracies.

Informamos a nuestros pacientes que, dependiendo del día y hora, las consultas se realizan en dos centros diferentes (Clínica Corachán o Centro Can Rabia). Por favor, revisen el SMS de confirmación donde se les indica dónde deben acudir a visitarse.

¡Llámanos!
Cómo llegar