Miquel i M. Teresa

DR. Ignacio Umbert…Veritablement un miracle. El nostre fill te 14 anys i desde els 2 o 3 anys que te pell atopica. Tret dels mesos d’estiu, tots els altres mesos se’ls pasava rascant-se nit i dia fent-se ferides que acabaven sagnant. Com us podeu imaginar era un suplici per a tots. Hem anat a consultes de metges que ni tant sols podries anomenar metges, metges que mai haguessis imaginat que hi aniries….ho hem recorregut tot sense èxit. El meu germa despres de ser tractat amb exit de la seva dolència, ens el va recomanar. Vam anar a la seva consulta un dimarts per la tarda i al vespre vam fer-li el tractament indicat per el doctor. Desde aquell dimarts que no s’ha tornat a gratar i te una pell com mai l’havia tingut!!!!Aixo no te preu!!!
Si que es cert que no es un tractament barat pero veiem que li ha fet un estudi de tot ( sang, femtes, mucosa, endiometria….)i que tenim dades del nostre fill molt importants i que gracies al DR. Umbert no les hauriem sabut mai.
Els resultats son inmediats…..amb medicaments no agresius, amb esport, amb confiança i altres terapies que donen resultats.
Cal dir tambe que els profesionals que te en el seu equip son autentics profesionals i persones alhora.
Moltes Gracies.

Debido a la situación actual, ponemos a disposición de los pacientes la posibilidad de realizar su visita de forma online (telemedicina). Para solicitar este tipo de consulta, llame al  93 280 47 55.

Paralelamente, las visitas presenciales se realizan en dos espacios diferentes para evitar acumulaciones.

Los pacientes del equipo del Dr. Umbert , Dr. Soler y Dr. Carlos Sarmiento, visitarán  en el centro de Can Rabia-17 , a 350m. de la Clínica Corachán (click aquí para ver mapa), (a excepción de los viernes). 

La Dra. Sastre (de Lunes a Jueves por la mañana) visitará en Corachán a excepción del martes por la tarde que visitará en Can Rabia.

En ambos centros  contamos con todas las medidas de higiene y seguridad para garantizar la salud y el bienestar tanto de nuestros pacientes como de nuestro personal.

¡Llámanos!
Cómo llegar