Mariona

Estem encantats amb el doctor Ignasi Umbert. La nostra filla de 3 anys tenia una “suposada pell atòpica” que no la deixava viure de picor.
L´ única solució que ens donaven tots els metges era la crema amb cortisona. El doctor amb la seva crema (primer amb molt poca cortisona uns dies per desinflamar però després totalment naturals i patentades per ell) i els banys de magnesi, sulfur,… (patentats per ell també), el 3er dia ja ni es rascava la pell.
Gracies a ell també, hem après que es tracta d´una INFLAMACIÓ de la pell derivada d´un problema interior. I ell busca trobar el perquè d´aquesta inflamació. Li ha fet analitzar tot (sang, caca, saliva) i una radiografia, que tot i que tots sabem que la radiació no és bona, pitjor és que 2 o 3 anys el cos segregui cortisona naturalment.
Gracies a la radiografia, es va detectar un torçament de la columna vertebral degut a que va néixer amb la clavícula esquerdada i va agafar una mala postura. Doncs aquí està el problema interior, la columna que si no està bé provoca molts altres problemes.
Ens ha derivat amb la millor especialista, la Doctora QUIROPRÀCTICA (osteòpata de la columna) Angela Olaru. L´està tractant i manipulant juntament amb una altra noia de l´equip. És boníssima i molt maca amb els nens, què més podem demanar?

Informamos a nuestros pacientes que, dependiendo del día y hora, las consultas se realizan en dos centros diferentes (Clínica Corachán o Centro Can Rabia). Por favor, revisen el SMS de confirmación donde se les indica dónde deben acudir a visitarse.

¡Llámanos!
Cómo llegar