Marga G

Soc pacient del Dr. Ignasi des de fa 20 anys. Reconec que al principi em va costar entrar en el sistema tan estricte que te a l’hora de tractar-nos (analítiques, reconeixements puntuals i generals, pell, cabell, aparell digestiu, etc.) però ara comprenc que quan diu que ell no tracta això o allò sinó a persones te tota la raó, doncs som persones i no una berruga, infecció, alopècia, cremada, etc. A dia d’avui només tinc agraïment en vers al Dr. Ignasi Umbert, al Dr. Josep Mª Soler i a tot el seu equip per la manera tant eficaç e intel•ligent que tenen de tractar als pacients, fent-nos sentir únics.
La meva Família i jo tenim molta sort de haver encertat des de el principi amb el millor dermatòleg, ja que gràcies a ell hem estat atesos i conduïts pel millor camí, perquè sempre ens ha sabut tractar amb la millor eficàcia i quan a calgut, derivar-nos encertadament a un altre gran especialista.
Es una llàstima que no estigui molt més reconegut i recolzat per els col•legues i professionals del sector a tots els nivells.

Debido a la situación actual, ponemos a disposición de los pacientes la posibilidad de realizar su visita de forma online (telemedicina). Para solicitar este tipo de consulta, llame al  93 280 47 55.

Paralelamente, las visitas presenciales se realizan en dos espacios diferentes para evitar acumulaciones.

Los pacientes del equipo del Dr. Umbert , Dr. Soler y Dr. Carlos Sarmiento, visitarán  en el centro de Can Rabia-17 , a 350m. de la Clínica Corachán (click aquí para ver mapa), (a excepción de los viernes). 

La Dra. Sastre (de Lunes a Jueves por la mañana) visitará en Corachán a excepción del martes por la tarde que visitará en Can Rabia.

En ambos centros  contamos con todas las medidas de higiene y seguridad para garantizar la salud y el bienestar tanto de nuestros pacientes como de nuestro personal.

¡Llámanos!
Cómo llegar