Marga G

Soc pacient del Dr. Ignasi des de fa 20 anys. Reconec que al principi em va costar entrar en el sistema tan estricte que te a l’hora de tractar-nos (analítiques, reconeixements puntuals i generals, pell, cabell, aparell digestiu, etc.) però ara comprenc que quan diu que ell no tracta això o allò sinó a persones te tota la raó, doncs som persones i no una berruga, infecció, alopècia, cremada, etc. A dia d’avui només tinc agraïment en vers al Dr. Ignasi Umbert, al Dr. Josep Mª Soler i a tot el seu equip per la manera tant eficaç e intel•ligent que tenen de tractar als pacients, fent-nos sentir únics.
La meva Família i jo tenim molta sort de haver encertat des de el principi amb el millor dermatòleg, ja que gràcies a ell hem estat atesos i conduïts pel millor camí, perquè sempre ens ha sabut tractar amb la millor eficàcia i quan a calgut, derivar-nos encertadament a un altre gran especialista.
Es una llàstima que no estigui molt més reconegut i recolzat per els col•legues i professionals del sector a tots els nivells.

Informamos a nuestros pacientes que, dependiendo del día y hora, las consultas se realizan en dos centros diferentes (Clínica Corachán o Centro Can Rabia). Por favor, revisen el SMS de confirmación donde se les indica dónde deben acudir a visitarse.

¡Llámanos!
Cómo llegar