Alexandra S

Tinc 22 anys i ja en fa dos que sóc pacient del Dr. Umbert. Vaig acudir a la seva clínica per un problema de caiguda severa del cabell.

El Dr. Umbert busca el problema real, les causes que l’han provocat i t’ofereix les solucions que necessites. En el meu cas, el problema real era la inflamació, les conseqüències visibles eren la pèrdua de cabell, acne i sobrepès. Les causes eren la dieta poc equilibrada, la falta d’esport i l’estrès.

L’objectiu del Dr. Umbert penso que és donar informació als pacients, crear-los interès per allò que els està passant, amb la intenció que busquin que comparin, que siguin més savis i amb la seva ajuda i amb la del seu equip, aprenguin a autoregular-se en tots els aspectes.

A part de les infiltracions i els productes per recuperar el meu cabell i frenar la caiguda, també he treballat en altres aspectes de la meva persona. La Doctora Lizarraga i també una altra Doctora aliena a L’Institut, em van ajudar a perdre pes de manera sana i també, a aprendre què he de menjar que sigui bo per a mi. Actualment ja he perdut 30Kg. Per una altra banda també calia treballar la gestió de l’estrès. Això ho estic fent amb acupuntura, ioga i meditació. També amb esport i natació de quatre a cinc dies per setmana.

Amb tot això estic aconseguint regular el meu cos i la meva ment. El meu cabell va repoblant-se, la meva silueta es fa més esvelta i la meva ment està més calmada. És un treball costós a tots els nivells però que dóna els seus fruits. És molt important establir prioritats i saber quan i com hem de solucionar un problema.

Informamos a nuestros pacientes que, dependiendo del día y hora, las consultas se realizan en dos centros diferentes (Clínica Corachán o Centro Can Rabia). Por favor, revisen el SMS de confirmación donde se les indica dónde deben acudir a visitarse.

¡Llámanos!
Cómo llegar