Alexandra S

Tinc 22 anys i ja en fa dos que sóc pacient del Dr. Umbert. Vaig acudir a la seva clínica per un problema de caiguda severa del cabell.

El Dr. Umbert busca el problema real, les causes que l’han provocat i t’ofereix les solucions que necessites. En el meu cas, el problema real era la inflamació, les conseqüències visibles eren la pèrdua de cabell, acne i sobrepès. Les causes eren la dieta poc equilibrada, la falta d’esport i l’estrès.

L’objectiu del Dr. Umbert penso que és donar informació als pacients, crear-los interès per allò que els està passant, amb la intenció que busquin que comparin, que siguin més savis i amb la seva ajuda i amb la del seu equip, aprenguin a autoregular-se en tots els aspectes.

A part de les infiltracions i els productes per recuperar el meu cabell i frenar la caiguda, també he treballat en altres aspectes de la meva persona. La Doctora Lizarraga i també una altra Doctora aliena a L’Institut, em van ajudar a perdre pes de manera sana i també, a aprendre què he de menjar que sigui bo per a mi. Actualment ja he perdut 30Kg. Per una altra banda també calia treballar la gestió de l’estrès. Això ho estic fent amb acupuntura, ioga i meditació. També amb esport i natació de quatre a cinc dies per setmana.

Amb tot això estic aconseguint regular el meu cos i la meva ment. El meu cabell va repoblant-se, la meva silueta es fa més esvelta i la meva ment està més calmada. És un treball costós a tots els nivells però que dóna els seus fruits. És molt important establir prioritats i saber quan i com hem de solucionar un problema.

Debido a la situación actual, ponemos a disposición de los pacientes la posibilidad de realizar su visita de forma online (telemedicina). Para solicitar este tipo de consulta, llame al  93 280 47 55.

Paralelamente, las visitas presenciales se realizan en dos espacios diferentes para evitar acumulaciones.

Los pacientes del equipo del Dr. Umbert , Dr. Soler y Dr. Carlos Sarmiento, visitarán  en el centro de Can Rabia-17 , a 350m. de la Clínica Corachán (click aquí para ver mapa), (a excepción de los viernes). 

La Dra. Sastre (de Lunes a Jueves por la mañana) visitará en Corachán a excepción del martes por la tarde que visitará en Can Rabia.

En ambos centros  contamos con todas las medidas de higiene y seguridad para garantizar la salud y el bienestar tanto de nuestros pacientes como de nuestro personal.

¡Llámanos!
Cómo llegar